Ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δυνατή, αισιόδοξη, άξια και με οδηγό την αγάπη, η Νίκη Κάρτσωνα ξέρει να βάζει στόχους και να τους κατακτά. Εχει μάθει από μικρή να παλεύει μόνη της και για αυτό ζει την κάθε στιγμή που περνάει έντονα. Πριν από δύο χρόνια έβγαλε την πρώτη της συλλογή ρούχων, με το όνομα «N9VE», που είναι ο αριθμός εννέα στα ιταλικά και ήταν ο αριθμός της φανέλας του συζύγου της, Νίκου Χατζή. «Δεν εργάζομαι από χόμπι, αλλά γιατί θέλω να εργάζομαι. Εχω μάθει να είμαι ανεξάρτητη από τα 18 μου και δεν εννοώ ότι δεν θα μπορούσε να με στηρίξει ο Νίκος σε οτιδήποτε. Απλώς, μου αρέσει να το κάνω μόνη μου. Δεν θέλω να ζητάω λεφτά από κανέναν και μέχρι τώρα ο Θεός με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό», μας λέει.

Τη ρωτάω αν νιώθει τυχερή που υπήρξε ένα από τα καλύτερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στην Ελλάδα.«Δεν υπάρχει τύχη. Με ενοχλεί η λέξη τύχη. Οτιδήποτε θέλεις στη ζωή σου μπορείς να το πετύχεις. Η τύχη μειώνει την προσωπικότητά σου. Πιστεύω πολύ στην ομαδική δουλειά. Δεν ήμουν η ομορφότερη. Πούλαγε η φάτσα μου και έβγαλα πολύ καλά χρήματα», συνεχίζει. Ωστόσο, δεν ήταν όλα εύκολα, ειδικά στην αρχή… «Εφαγα σφαλιάρες. Πέρασα από πρακτορείο που μου είπαν πως δεν κάνω με τίποτα για μοντέλο».

niki 1

Τότε, όπου και αν εμφανιζόταν, γινόταν χαμός. Ολοι οι φωτογράφοι στα πόδια της! Υπήρχαν στιγμές που η Νίκη ξεπέρασε τα όρια; «Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι, αλλά θα σου πω ότι πέρασα μια φάση αγοραφοβίας. Ετρεχαν πίσω σου και ήταν δύσκολο να έχεις προσωπική ζωή. Ενώ ήταν εύκολο να πεις ότι είμαι με αυτόν (λες και κάτι έγινε), αρνιόμουν τα πάντα, λες και έκανα κάτι κακό. Είχαν γραφτεί διάφορα τότε… Μέχρι και ότι τα είχα με έναν που δεν γνώριζα καν. Το πιο χοντρό ήταν όταν σε ένα περιοδικό έκαναν αφιέρωμα στην προσωπική μου ζωή. Λες και είχα πολλές σχέσεις. Απλώς, ήταν οι συγκεκριμένες επιλογές».

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ. Με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή, είναι αρκετά χρόνια μαζί, από παιδιά… Ποιο είναι το μυστικό που τους κρατάει τόσο ενωμένους; «Η αγάπη! Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Νίκο, κι ας είμαστε 16 χρόνια μαζί. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι η οικογένειά μου. Ο φίλος μου, ο εραστής μου, ο άντρας που θαυμάζω πολύ!», μας λέει χαρακτηριστικά.

Πέρασε ποτέ ο γάμος τους κρίση; «Δυσκολίες περάσαμε μετά τη γέννηση του παιδιού. Οχι του τύπου να χωρίσω, αλλά να ξεχάσω τη Νίκη που ήξερα παλιά. Γίνεσαι μια άλλη χωρίς να το θέλεις. Βαραίνεις και γίνεσαι η μαμά που σηκώνει το δάχτυλο και λέει ότι πρέπει να γίνει αυτό κι αυτό… Ο Νίκος έκανε πίσω και περίμενε πότε θα περάσει αυτό. Δεν τον ενόχλησε ποτέ τίποτα. Ποτέ δεν φτάσαμε σε σημείο να μιλήσουμε για χωρισμό».

Το καλοκαίρι υπήρξε δημοσίευμα που τους ήθελε να χωρίζουν. Πώς το αντιμετώπισε η ίδια, αλλά και ο σύζυγός της;«Ναι, γράφτηκε ότι χωρίζαμε! Αρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο. Τους απαντώ και λέω “και;”. Το λέω στον Νίκο γελώντας και ο Νίκος ενοχλήθηκε. Μου λέει “να πάρεις τηλέφωνο και να πεις ότι δεν ισχύει!”. Αυτό, όμως, που δεν κατάλαβα είναι πώς, ενώ όταν κάποια στιγμή απάντησα πως δεν χωρίζουμε, αυτό συνέχισε να γράφεται…». Πολλά ήταν και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Νίκη να υποφέρει από νευρική ανορεξία. «Τώρα και αν έχω αδυνατίσει, γιατί κάνω πολλές πρόβες…», μας λέει γελώντας και ξεκαθαρίζει: «Αν είχα νευρική ανορεξία, θα το είχα πει. Το φαγητό πάντα μου άρεσε και όταν έκανα πρωταθλητισμό το στερήθηκα πολύ. Αλλωστε δεν με θυμάμαι και ποτέ παχιά».

niki 6

Η Νίκη Κάρτσωνα είναι μια γυναίκα που κυκλοφορεί συνήθως άβαφη και είναι το ίδιο όμορφη! Ενα χάρισμα που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν… Θα άλλαζε, όμως, κάτι στο πρόσωπό της; «Βέβαια και θα αλλάξω κάτι αν δεν μου αρέσει. Οταν έκανα την πρώτη επέμβαση στη μύτη, μετά από πρόβλημα που αντιμετώπιζα, ήμουν πολύ μικρή και δημιουργήθηκε ένα θέμα. Τότε με είδε ο Φουστάνος -ας είναι καλά- και μου είπε πως πρέπει να τη φτιάξουμε. Οχι να την κάνουμε τέλεια, αλλά να φύγει το πρόβλημα. Γιατί να το κρύψω; Δεν θέλω με τίποτα να γελοιοποιήσω εαυτό μου, να πλαστικοποιηθώ. Δεν θέλω να φουσκώσω. Οσο μπορώ θα διατηρώ τον εαυτό μου και αν κάποια στιγμή, στα 100, δω ότι θέλω να κάνω ένα λίφτινγκ, θα το κάνω από το να είμαι πρησμένη από τα άλλα».

F2_15-kartswna

 

ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ. Στο «Dancing with the stars» εμφανίζεται χαλαρή, σέξι, αυθόρμητη και πολύ χαρούμενη, αφού απολαμβάνει την κάθε Κυριακή! Ο κόσμος τής έχει δείξει την αγάπη του και εκείνη απλώς… τη βιώνει στο έπακρο.«Με αγαπά ο κόσμος και τον ευχαριστώ πολύ… Εμένα μου αρέσει αυτό που γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρνεις να βγάζεις αυτό που πραγματικά είσαι», μας λέει. Ο Νίκος Χατζής πώς αισθάνεται που η γυναίκα του γίνεται ξανά αντικείμενο θαυμασμού; Ζηλεύει; «Μου λέει πάντα πως ήμουν πολύ καλή… Τώρα την ώρα που χορεύω το πώς νιώθει δεν το ξέρω, αλλά είμαι σίγουρη πως μπορεί να ανεβαίνουν οι παλμοί του για το αν θα χορέψω καλά. Ο Νίκος νιώθει θαυμασμό για ό,τι κάνω, όπως και εγώ νιώθω θαυμασμό για αυτόν. Οπως με εκπλήσσει εμένα το γεγονός ότι παίζει μπάσκετ και βάζει 25 πόντους, έτσι με θαυμάζει και εκείνος. Δεν θέλω να χαθεί ποτέ ο θαυμασμός που έχει ο ένας για τον άλλον!», καταλήγει.